Wij bouwen en verkopen een beperkt aantal woningen per jaar om de kwaliteit hoog te houden en u een persoonlijke service te kunnen blijven bieden.

Meer info

Wij maken van uw huis een echte thuis.

Door een gelimiteerd aantal woningen te bouwen op jaarbasis hebben we de mogelijkheid om onze klanten te kiezen. Met andere woorden wij verkopen geen woningen maar bouwen een thuis waar we een perfecte huisvader/moeder voor zoeken. We creëren een familiaal karakter in het bedrijf en is er een intense samenwerking en communicatie tussen klant en precisiewerk. Hierdoor kan vlot ingespeeld worden op mogelijke vragen of opmerkingen tijdens de bouw.

Project in de kijker.

Bocholt - Zandstraat

Geen standaard aannemersbedrijf.

Wij zijn geen aannemersbedrijf maar een projectcoordinator die zijn aannemers selecteerd. Vergelijk ons daarom niet met een sleutel op de deur firma want alle nadelen van dergelijke firma’s hebben we omgebogen in een nieuw concept waardoor we enkel voordelen aanbieden.

Enkele van onze realisaties.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voldoende realisaties voorleggen van tevreden klanten. Bekijk gerust onze volledig album realisaties om u te laten inspireren voor uw eigen woning.

meer realisaties